FLABBERGASTED!

Vanochtend in alle vroegte heeft Wendy de laatste onderzoeken gehad, zoals urine-onderzoek en bloedprikken. Bizar om te ervaren hoe snel en grondig Wendy onderzocht is gisteren en eergisteren.

Vervolgens is Wendy in gesprek gegaan met Dr. Fedorenko. Hij vroeg aan Wendy of ze wist hoe de behandeling is opgebouwd. MS is een bloedziekte, vandaar een hematologische behandeling (stamceltransplantatie).

Dr. Fedorenko wilde weten wat Wendy’s klachten zijn. Aan de hand van deze klachten is Wendy gediagnosticeerd met Primair Progressieve MS in Nederland. Wendy had hierover al haar twijfels, omdat bepaalde klachten niet passend waren bij deze variant. Dr. Fedorenko zei dat Wendy geen PPMS heeft, maar Relapse Remitting MS. Wendy’s onderbuikgevoel klopte dus als een bus!

Dr. Fedorenko vertelde dat Wendy meer dan 45 laesies heeft in haar hersenen. Dat verklaart ook haar oververmoeidheid, overprikkeling, het niet kunnen vinden van woorden etc. Ook in haar rug zijn veel laesies waargenomen. Niets doen aan deze ziekte zou betekenen dat Wendy op haar 39e blijvend in een rolstoel zou komen.

Dr. Fedorenko zei dat Wendy drie gunstige factoren heeft: een relatief lage invaliditeits score (EDSS), haar jonge leeftijd en het feit dat ze in Nederland maar 2 keer behandeld is met MS medicatie.

Vervolgens kwam Dr. Fedorenko met overweldigend nieuws: hij is er zeker van dat Wendy voor 99,5% zal HERSTELLEN! Sterker nog, de 0,5% zit ´m in de positieve mindset die Wendy al heeft!

Conclusie: WENDY GAAT VOOR 100% HERSTELLEN!

Morgen gaat de behandeling starten! De stamcellen gaan morgen opgewekt worden!