Vandaag stond er een rustdag op het programma. Deze kwam ook echt als geroepen: het oogsten van 2,1 miljoen stamcellen heeft de nodige energie gevraagd van Wendy.

Wendy heeft vannacht goed geslapen. Na een prima ontbijt kwamen ze Wendy halen voor het plaatsen van een nieuwe, mildere nekkatheter. De deskundigheid die het personeel in het ziekenhuis in Moskou hebben, is weergaloos! Een korte uitleg waar nodig, maar daarna niet lullen, maar poetsen!Bang? Nee! Pijn? Nee! Voel je je relaxed? HELL YES!

Wendy zal de rest van de dag haar rust pakken. Morgen staat de volgende horde alweer te wachten: Chemokuur nummer 1!

Vanavond was het zover, mijn haar ging eraf. En mensen; ik kan jullie zeggen: IK VOEL ME STERKER DAN OOIT!

Het is zon fijn gegeven dat ik me éindelijk serieus genomen voel, dat mensen me zien staan, luisteren naar mijn gezondheid EN dat ze er verdorie nu eindelijk écht eens iets mee (kunnen) doen! Een echte oervrouw voel ik me, en ik draag deze coupe met verve! De toekomst ligt aan mijn voeten!

Morgen start chemo dag 1. Door mijn zeer agressieve MS zal ik een kuur van 6 dagen doorlopen. Ook hier heb ik weer bakken vol positieve moed voor klaar staan! ❤️

*En een ode aan deze fantastische lieverd waarmee het een feestje was om mijn hoofd kaal te scheren!