Gisteren om 15:00 gestart en vandaag om 17:00 over de finish. 506 kilometer rondjes rondom Trapperie de Werkplats in Sevenum met Ron Beurskens en Ruud Stikkelbroeck. Daarmee hebben we de beloofde tegenprestatie geleverd voor de 2.000 euro aan donaties die we van jullie hebben ontvangen voor Wendy wil weer wandelen.

In juli hebben we onze tocht over de grenzen van Limburg afgelast in verband met het hoge water. Dat hebben we geweten. Van 20:00 gisterenavond tot 5:00 vanochtend zijn we meerdere keren doorweekt geraakt door regen en spatwater. Vooral de blokken tussen 1:00 en 5:00, die we zonder bijrijders met z’n drieën hebben moeten doen, zal ik me voor altijd blijven herinneren.

Net als de steun van velen. Van de ongeveer twintig fietsers die ons uit de wind hebben gehouden. Met speciale dank aan Carlo, Leon en verschillende leden van Fietsclub “De Slappe Band” DSB uit Hegelsom. Die ons minimaal 100 en soms wel 200 kilometer hebben begeleid. Maar ook Henk Vlassak en Sander Everaerts, die elke pauze voor ons klaar stonden. En onze lieve vrienden, familie en natuurlijk de allerliefste (Stephanie Selhorst) die het de moeite waard maken om steeds weer dat rondje van 50 kilometer rondom de Trapperie te maken.

Conclusie; 9.000 trainingskilometers hebben zich vertaald in een fantastische tocht. Een tocht die ik me voor altijd herinner. Om de mooie momenten en de mooie mensen. Om de regen en de kou. Maar vooral omdat het de eerste en succesvolle activiteit van Limburg 500 is. Een activiteit waarmee we 2.000 euro hebben opgehaald voor Wendy, die de komende dagen in Moskou wordt geholpen. En een activiteit die zeker wordt vervolgd.