Hey allemaal!

Ik wil jullie graag bijpraten over wat ons de afgelopen maanden bezig heeft gehouden. Erwin en ik hebben een kinderwens, maar door de chemo die ik in Moskou krijg is er 4% kans op onvruchtbaarheid. Uit voorzorg hebben we daarom eicellen en embryos laten invriezen. Er kwam meer bij kijken dan dat we allebei verwacht hadden.. Zelf hormonen spuiten, echo’s, het aanprikken van de eicellen, en ongeveer 3 keer per week naar het Radboud in Nijmegen. Niet echt een gouden combinatie met MS, maar gelukkig hebben we in dit hele traject goed onze weg kunnen vinden samen, en ook het nodige gelachen 🙂. Ik had gelukkig niet veel last van de hormonen (Erwin moet zelf maar even kijken of ie t daar mee eens is 😝).

Ik zag best wel op tegen het kaal worden, en zo’n lange periode zonder lang haar te moeten. Dus hebben we een afspraak gemaakt bij Tarita Kleeven, daar heb ik een prachtig haarwerk en chemo mutsjes uitgezocht. Natuurlijk weet ik pas hoe t voelt als t echt zover is, maar dit lijkt het kaal worden een stuk draagbaarder te maken.

Ook hebben we intussen onze reis geboekt, waar Sandra Vestjens Reisadviseur ons perfect in begeleid heeft! De eerste koffers zijn voorzichtig aan ingepakt, en langzaam maar zeker zijn we klaar voor deze once in a lifetime reis!

Covid ‘19 maakt het ons niet makkelijk. Nu voorzichtig zijn, want we moeten ondanks dat we gevaccineerd zijn een negatieve pcr test kunnen overleggen. Ook betekent het dat ik een maand alleen in het ziekenhuis lig, zonder bezoekjes van Erwin. Maar ondanks dit ben ik er helemaal klaar voor! Ik heb het volste vertrouwen in de behandeling en de mensen die voor mij klaar staan in Rusland! Ik hou jullie op de hoogte (voor zover dat dit lukt) in dit traject 🙂
Liefs,

Wendy