Na 7 dagen in isolatie was het vandaag zover: Wendy mag eruit! Het is heel fijn om eindelijk je eigen kleren weer aan te hebben, om je tanden weer lekker te kunnen poetsen want dit mocht niet in isolatie. en om meer vrijheid te kunnen ervaren.

Wendy heeft vandaag een 5 uur durende Rituximab kuur gehad. Dit kun je zien als de laatste stootkuur, om er zeker van te zijn dat alle slechte cellen hun werk niet meer kunnen doen! De verpleegster kwam langs om te vragen hoe het ging. Wendy voelde zich moe en slapjes, maar voor de rest prima.De verpleegster (Olga) vroeg of Wendy van cake houdt? Ja zei Wendy met een vragende blik. ´Dan ben ik zo terug´.
Wendy geniet van de cake en vraagt of ze deze tegen de moeheid krijgt. Dat was inderdaad het geval, volgens Olga (wantja kilos suiker😂).

Ook was het de dag dat Ashley naar huis mocht! Ashley was enkele dagen eerder gearriveerd dan Wendy. Ze hebben samen gezellig nog geluncht, waarna Ashley samen met haar vader richting het vliegveld vertrokken is.

Het weekend wordt gebruikt om goed uit te rusten en morgen wordt Wendy’s nekkatheter verwijderd. Nog 3 nachtjes slapen….