Door alle overweldigende indrukken de afgelopen 24 uur zijn we er nu pas aan toe gekomen om een stukje te schrijven over onze terugreis en thuiskomst!

Gistermorgen om 11:45 uur werd Erwin bij het hotel opgehaald. Samen met de taxichauffeur zijn ze vervolgens doorgereden naar het ziekenhuis, waar Wendy en Erwin herenigd werden. Een fantastisch mooi moment! Vervolgens zijn ze samen doorgereden naar het vliegveld in Moskou. Bij aankomst werden we opgevangen door lieve mensen die ons compleet begeleid hebben, met het lopen richting de gate, de bagage incheck, door de douane heen, het was echt FANTASTISCH geregeld! De rolstoelbegeleider nam afscheid van ons (althans, dat dachten we) bij de boarding.

In de tijd die we moesten overbruggen, hebben we heerlijk kunnen kletsen, ontspannen onder het genot van een hapje en een drankje. Op een gegeven moment kwam de rolstoelbegeleider ons weer ophalen om te boarden. Omdat we een rolstoel hadden, mochten we als eerste het vliegtuig in. De terugvlucht zelf is vlekkeloos verlopen!

Eenmaal aangekomen op Schiphol kwam de rolstoelbegeleiding ons weer ophalen en nadat we weer in het bezit waren van onze bagage, liepen we richting de gate. Daar stonden Wendy’s ouders en vrienden ons op te wachten. Niets is fijner om na zo’n lange spannende tijd je familie weer in de armen te kunnen sluiten!

De reis zat er nog niet op: samen mochten we van Amsterdam naar Horst rijden. Na een lange rit werden we in een donkere straat aangenaam verrast door een prachtig verlicht versierd huis met spandoek en slingers! Wat een fantastische thuiskomst!

Na een hapje en drankje te hebben genuttigd, zijn we heerlijk in ons eigen bed in slaap gevallen…. Fantastisch!

En dan word je ‘s ochtends wakker in je eigen huis! Zoveel berichten, zoveel appjes… Onbeschrijflijk om uit te leggen hoe goed je dat doet! Vóór de behandeling werd Wendy vermoeid wakker, had ze steun nodig met het lopen van haar bed richting de badkamer. Wendy voelde zich vanochtend kiplekker! Goed uitgerust, zowel lichamelijk als geestelijk fit, en ze liep zo in 1 rechte lijn naar de badkamer! HOE BIZAR!!!!! We hebben vanochtend samen zelfs een wandeling naar het dorp gemaakt en op de markt lekker groente en fruit gekocht. Geluk zit in de kleinste dingen!

De komende tijd gaan we gebruiken om te landen, om de appjes te beantwoorden, om alle lieve kaartjes te lezen, en om te beseffen hoe fantastisch veel steun we mogen ontvangen, en hoe deze behandeling nu al gewerkt heeft!