Het totale geldbedrag staat op de bankrekening van stichting Wendy wil weer wandelen, dus het bericht mag eruit!

WE MADE IT!

Gisteren ontvingen we het állerlaatste bedrag van de mannen van Limburg 500 middels een prachtige cheque! Ondanks dat deze helden de tocht niet hebben kunnen fietsen door de wateroverlast, hebben ze toch een práchtig bedrag op weten te halen van €2000!

ℕ𝕒𝕞𝕖𝕟𝕤 𝕎𝕖𝕟𝕕𝕪:
Uit de grond van mijn hart: BEDANKT! Het is werkelijk met geen pen te beschrijven hoe fantastisch de afgelopen maanden waren! Gezweefd en geleefd op adrenaline hebben we. Zó veel lieve en fijne reacties, steunbetuigingen en donaties. Dus iedereen die op welke manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen; SUPER BEDANKT! Ik ben zooo dankbaar, er zijn gewoon geen woorden voor hoe blij ik ben dat ik deze kans krijg om mijn MS te stoppen!
Ik ben normaal iemand van veel woorden, maar dit maakt me stil. Het is ongelofelijk en bijzonder dat we in zo’n kort tijdsbestek een bedrag bij elkaar hebben weten te krijgen van ruim 75.000.
Ik zie het op de bankrekening staan, maar bevatten kan ik het nog altijd niet!
Ik ga er alles aan doen wat in mijn macht ligt, om deze behandeling waaraan zoveel mensen hebben bijgedragen, tot een succes te maken!

Nogmaals SUPER BEDANKT!!!!! 🧡🧡🧡🧡🧡🧡