De allerlaatste dag van de behandeling! Een heel bijzonder en mooi moment. Maanden hebben we, met tomeloze inzet van vrienden en familie, donateurs en iedereen die ook maar iets betekend heeft, keihard gewerkt om deze behandeling mogelijk te maken. En vandaag is het moment aangebroken: de behandeling zit erop!

Vanochtend heeft Dr. Fedorenko het eindgesprek met Wendy gevoerd. De behandeling is zeer goed verlopen! We moeten eigenlijk zeggen dat Wendy deze behandeling zeer goed doorlopen heeft! Vanaf dag 1 heeft Wendy al een positieve mindset gehad en dat is tijdens de behandeling alleen maar waardevol gebleken!

Dr. Federenko heeft in het eindgesprek toegelicht waar Wendy tijdens haar revalidatie in Nederland rekening mee moet houden, en dat dit met ups en downs zal gaan. Een hele belangrijke factor in de revalidatie is ´the positive mindset´. En die heeft Wendy al!

Morgen om 14:00 uur Russische tijd wordt Wendy vanuit het ziekenhuis opgehaald en weer herenigd met Erwin! Samen zullen ze rond 18:00 uur terugvliegen naar Nederland. Rond 19:30 uur zetten ze voet op Nederlandse bodem, en kunnen ze letterlijk en figuurlijk een memorabel hoofdstuk afsluiten!